Zen Natuurlijk

Draai uw telefoon om de website te bekijken

 

N I E U W S B R I E F 

26 augustus 2019
 
De zomervakantie zit er helaas op.......maar dat betekent ook dat de yogalessen weer beginnen! In deze nieuwsbrief hebben we veel nieuws te melden; we kijken terug op de mini retreat "Stilte in jezelf" Anne Verbakel start nieuwe meditatiecursus, Monique van de Ven, hypnotherapeute, start haar praktijk bij Zen Natuurlijk.
 
Mini-retreat "Stilte in jezelf"

Een terugblik op deze mooie dag met de volgende reacties van deelnemers; 
 
"De mini-retreat , De stilte in jezelf , was voor mij een dag om tot rust te komen, ontspannen. Ella en Anne droegen werkelijk uit dat niets hoeft, alles mag en “wij zijn er om jullie een fijne dag te bezorgen”. Het meditatiegedeelte was een fijne opening van de dag, de lunch was overheerlijk en de stiltewandeling een mooie afwisseling om weer even actief te zijn. Het was lang geleden dat ik een yoga nidra had ervaren. Deze yoga werkt voor mij zeer ontspannend en doet me verlangen naar meer. Al met al een fijne, goed verzorgde en geslaagde dag! "
 
 
“Ik heb enorm genoten van de mini retreat. Het was als een kleine vakantie.
Het programma was afwisselend; met yoga, meditatie, stilte wandeling in een  prachtige setting.
We werden  verwend met een heerlijke smoothie, vegetarische lunch, vers fruit en kruidenthee.
Echt een dag waarmee je jezelf verwent en waar je nog lang van na geniet.”


Deze mini-retreat gaan we zeker nog herhalen ! We houden je op de hoogte!

 

 
Cursus “mediteren kun je leren” (5 lessen)
 
 
 

Verlang je naar wat meer rust, naar meer contact met jezelf en ben je nieuwsgierig wat meditatie voor jou kan betekenen, dan is deze cursus misschien iets voor jou.
Je leert de voordelen van meditatie ontdekken, maakt kennis met praktische tools en je werkt aan het creëren van een dagelijkse meditatie routine. Dit alles in een fijne sfeer en in een kleine groep.

Wat leer je tijdens deze cursus ?

* Je leert wat meditatie is en hoe je het kunt toepassen in je dagelijks leven.
* Je leert welke positieve effecten meditatie kan hebben.        Denk aan: meer rust in je hoofd, beter slapen, meer focus, minder schommelende emoties, meer energie en een gevoel van innerlijke vrede. 
* Je maakt kennis met bewegingsreeksen uit de Dru yoga om het lichaam op 
het zitten voor te bereiden.
* Je maakt kennis met ademhalingsoefeningen die je tot rust brengen.
* Je leert hoe je je diep kunt ontspannen.
* Je maakt kennis met verschillende meditatietechnieken.

Anne Verbakel geeft de cursus op zo'n manier dat je er ook zelf mee aan de slag kunt.

Data: Op maandag avond van 20.00- 21.30 uur : 23 september,  7 en 28 oktober, 11 en 25 november.
Kosten: € 95,00 voor 5 lessen (incl handout) Nb: deze lessen zijn niet als losse les te volgen maar als een complete cursus van 5 lessen aangezien je iets opbouwt. 
Inschrijven: https://www.momoyoga.nl/ZenNatuurlijk/inschrijven of stuur een mail naar ella@zennatuurlijk.nl
 
 

Even voorstellen
Mijn naam is Monique van de Ven (47). Samen met mijn man Michel Ketelaars, onze drie puberzonen Ferencz van 13, Brecht van 14 en Wicher van 17 jaar en onze hond Caesar woon ik in Schijndel.
Mijn hobby’s zijn: lekker eten, actieve vakanties en wandelen met de hond. Ook werk ik ongeveer één dagdeel per week als vrijwilligster in het Anna-hospice in Wijbosch.
Hypnotherapiepraktijk Hypnomove
Op 1 januari 2018 ben ik gestart met mijn hypnotherapiepraktijk Hypnomove. Na ruim 20 jaar als operatieassistente gewerkt te hebben, maakte ik een carrièreswitch naar pijnconsulente. Eén van mijn werkzaamheden als pijnconsulente was het geven van pijneducatie aan chronische pijnpatiënten. Daarbij viel het mij op dat patiënten soms een symptoom bestrijdende behandeling kregen omdat de oorzaak onbekend was. Ongeveer tegelijkertijd kwam hypnotherapie op mijn pad. Ik leerde dat je met hypnose naar je onderbewuste kunt gaan en dat daar vaak de oorzaak van chronische pijn, burn-out, slapeloosheid of angst is vastgelegd. Dit was het begin van het ontstaan van mijn hypnotherapiepraktijk Hypnomove. Vanaf 1 september a.s. ben ik gevestigd in een hele mooie praktijkruimte bij Zen Natuurlijk waar ik superblij mee ben!
Mocht je meer informatie willen hebben, kun je me bij Zen Natuurlijk aanspreken of op mijn website kijken
www.hypnomove.nl
 
Inschrijven nieuw seizoen
 
Zoals jullie wellicht weten, starten de wekelijkse yogalessen vanaf 2 september weer. 
De meesten hebben zich al ingeschreven via Momoyoga. Voor diegenen die dat nog niet hebben gedaan,
wil ik vragen om dat zsm te doen. Er hebben wat verschuivingen plaatsgevonden waardoor oa de groep van donderdag 19.00 uur, al vol zit. Als je stopt met de lessen, wil je me dit dan ook laten weten? Voor alle duidelijkheid; het eerste blok van 12 lessen in 12 weken, loopt van 2 september tót 1 december. 
Als je later start, door bv vakantie, schrijf je dan tóch in om je plaats te reserveren. De factuur volgt, zodra je je hebt ingeschreven. Gelieve te wachten met de betaling tot je de factuur hebt ontvangen. Dank jullie wel. 
Anne en ik hopen jullie volgende week weer te mogen ontvangen!

Namasté, 
Ella van der Aa

NB Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je yogalessen volgt of hebt gevolgd of interesse hebt getoond in yogalessen bij Zen Natuurlijk óf massage-cliënt bent. Mocht je deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, klik dan hieronder op "unsubscribe from this list". 
 
 
 
 
 
 
Copyright © feb 2019*Zen Natuurlijk*, All rights reserved.

Ons mailadres;
ella@zennatuurlijk.nl
Zen Natuurlijk
Pastoor van Vroonhovenstraat 6
5482 VA  Schijndel