Zen Natuurlijk

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Ilse Bissels, Kinder yogadocent

Mijn naam is Ilse Bissels en ik woon met mijn vriend Geert en zoon Thijs in Heeswijk-Dinther. 

Het werken met kinderen loopt als een rode draad door mijn leven. Mijn eerste baantje had ik in een speelgoedzaak, ik heb sportieve kinderfeestjes georganiseerd, geef ouder- peutergym en ik heb als vrijwilliger een aantal jaar gewerkt met kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. En uiteindelijk ook moeder geworden van een geweldige zoon. Kinderen geven me energie en ik vind het fijn om met ze te bewegen én stil te zijn.

Alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft, heeft ook mijn interesse. Daarom heb ik contact met een online coach (die me begeleid met mijn fitness trainingen, mijn voeding en mindset) en volg ik interessante webinars. Ik heb het gevoel dat ik nog lang niet uitgeleerd ben. De volgende opleidingen en cursussen hebben me gebracht waar ik nu ben:

2008 Mindfulness cursus

2009 CIOS deeltijd opleiding

2012 Basisopleiding kindercoach

2016 Vitaliteitscoach/personal trainer opleiding

2020 Holistische kinderyoga opleiding

2020 Yin yoga opleiding

Mediteren en elke dag een yoga sessie doen is in de afgelopen jaren mijn ochtendritueel geworden. Ook elke dag bewegen door middel van hardlopen in het groen, een uitgebreide yoga sessie of een fitness uurtje horen daar bij. Hier voel ik me erg fijn bij, om de dag goed te beginnen en me sterk te voelen. Door bewegen én stil zijn kan je jezelf op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak ontwikkelen. Graag zou ik dat ook aan alle kinderen in mijn yoga les mee willen geven!

 

Ilse Bissels, Kinder yogadocent