Zen Natuurlijk

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Ella van der Aa, yogadocent en Holos massagetherapeut

Door mijn persoonlijke ontdekkingstocht in relatie tot mijn werk- en privéleven, kreeg ik steeds meer interesse voor zaken die lagen op het gebied van lichaam en geest. In beginsel richtte zich dat op natuurvoeding en gezondheid op dat gebied. Na jaren in de toeristische branche gewerkt te hebben heb ik de overstap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap in natuurvoeding. Vanuit mijn passie voor yoga volgde ik de vierjarige opleiding tot Hatha Yoga docente bij de Blikopener in Tilburg. Dit was het begin van mijn bewustwordingsproces. Sinds ik met yoga begonnen ben, nu zo'n 20 jaar geleden, heeft het me veel gebracht. Naast dat het heerlijk en gezond is voor mijn lijf, is het een 'way of living' geworden en een manier om met de dagelijkse spanning, die zich vaak onbewust opbouwt, om te gaan.

In 2005 ben ik begonnen bij Holos in Utrecht, waar ik de 4-jarige hbo-opleiding tot holistisch massagetherapeute met veel plezier heb gevolgd en afgerond. Een mooie combinatie omdat zowel yoga alsook massage verstillen en je meer in contact brengen met jezelf waardoor er een bewustwordingsproces op gang komt.  Ik geniet wanneer ik ook anderen mag begeleiden in hun proces. Sinds 2009 ben ik in mijn eigen praktijk aan huis werkzaam als yogadocent en massagetherapeut. 

Zelf blijf ik ook in beweging door regelmatig bijscholingen en cursussen te volgen. De opleidingen die ik na Holos heb gevolgd zijn;

* 2008 Triggerpointtherapie bij "Triggerpointcoach"

* 2011- 2013  Thaise Yogamassage bij Tirza Bottema van "Thai Dee" 

* 2013 Ayurvedische Massage bij Academy of Ayurvedic Studies

* 2012 NLP practioner bij Vidarte, Den Bosch

* 2016 Yoga en Dans opleiding bij Magda Samson van Samsara in Bilthoven

* 2017 Yin Yoga docentenopleiding bij Anoshe Overington van "Stillness in Yoga" in Doorn

* 2018 Aerial Yoga docentenopleiding bij Janneke van Amelsvoort van Aerial Yoga Nederland

Ella van der Aa, yogadocent en Holos massagetherapeut