Zen Natuurlijk

Draai uw telefoon om de website te bekijken

"Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen"

Na jarenlang van de ene afspraak naar de andere gerend te hebben (zakelijk en privé) was ik helemaal leeg, opgebrand. Een intensieve periode, maar ook een keerpunt in mijn leven. 

Ik besloot mijn zakelijke carrière als HR-adviseur even los te laten en ben dingen gaan doen waar ik altijd al nieuwsgierig naar was: NLP, jongerencoaching, yoga en meditatie.

 

In 2015 ben ik (bij ZIN in Vught) in contact gekomen met Dru yoga & meditatie. Ik had een diep gevoel van “thuiskomen”. De combinatie van zachte, vloeiende bewegingen, een diepe ontspanning en daarna een moment van stilte. En tussendoor nog even naar buiten, contact maken met de natuur. Daar werd ik blij van!

 

Dit maakte dat ik mezelf verder ben gaan verdiepen in de kracht van de stilte. Hiervoor heb ik onder andere de volgende opleidingen/cursussen gevolgd:

 

2010 NLP Practionar bij Vidarte in Den Bosch

2014 Cursus ZEN meditatie, bij ZEN in Vught

2015 Cursus Dru-meditatie, bij Dru in Eindhoven

2016/2017Opleiding tot Dru-meditatie-docent, bij Dru in Arnhem

2018Masterclass Savitri MacCuish, Creating balance in a changing world

 

Regelmatig de stilte opzoeken heeft mij als mens al zoveel opgeleverd. Van beter slapen tot meer innerlijke rust en het vertrouwen om mijn eigen pad te volgen.

Merk dat ik me minder laat (af)leiden door de dingen om me heen en dat ik door de stilte meer bij mijn eigen kracht kom en mooie inzichten krijg, heel puur, van binnenuit.

 

Dit is iets wat ik ook jou gun. Ieder mens is uniek en het is mooi als je met jouw kwaliteiten de wereld nog een beetje mooier kan maken.