Zen Natuurlijk

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Mindful Yoga retraite in Italië

 

Ervaar een unieke Yogaweek in het hart van Umbrië

 

"Deze week was super georganiseerd. De voorbereiding, info, folder, tickets, etc. De ontvangst was persoonlijk en warm.

De locatie is adembenemend en de gastvrouw Sabine is erg gastvrij.

De maaltijden waren heerlijk, de kamers comfortabel, mooie binnen- en buitenruimtes.

Het programma is in balans qua rust, ontspanning en activiteiten.

Met twee keer per dag Yoga en Massages kom je echt in een diepere laag. Goede begeleiding en professioneel, veel aandacht voor groepsvorming en sfeer". 


Lees meer reviews onder aan deze pagina.

Mindful Yoga retraite in Italië
La Dolce Vita in het groene hart van Italië

La Dolce Vita in het groene hart van Italië

Een overheerlijke week voor jezelf…

Er zijn van die locaties die zo magisch zijn dat het een ultieme plek is voor een yogaweek. Met tijd en aandacht voor jezelf en goed gezelschap. La Montagnola retreat in Gradoli is zo’n paradijs. Zo mooi dat je liefst nog even wilt blijven. Eind Juni kun jij daar zijn voor een yoga retraite. Een week voor jezelf die je lang zal bijblijven...

La Montagnola retreat is een sfeervolle en luxe accommodatie waar je je onmiddellijk thuis en welkom voelt. Gastvrouw Sabine doet alles om het je naar de zin te maken. Het hele landhuis is exclusief voor onze yogagroep. Je kijkt uit over het meer van Bolsena, één van de meest schoonste en helderste meren van Europa. De natuur is prachtig en puur met glooiende heuvels, olijfbomen en wijnranken.

Elke dag is er zorg en liefdevolle aandacht voor ontbijt, lunch en diner. De ingrediënten komen veelal uit eigen tuin en boomgaard.

Kijk voor een impressie van de accommodatie op; www.lamontagnolaretreat.com

Yoga

Deze week zal je helpen je gezond en evenwichtig te voelen. Veel yoga ervaring is niet vereist hoewel enige basiskennis wel prettig is voor jezelf. Je beoefent verschillende yogavormen waaronder Hatha Yoga, Yin yoga en Yoga & Dans  met aandacht voor de chakra’s.

Chakra’s zijn de poorten van bewustzijn. Het zijn energiecentra die levensprocessen aansturen; fysiek, emotioneel, energetisch, mentaal en spiritueel. Door yoga, massage, meditatie en bio energetische oefeningen ga je op reis in jezelf. Eventuele blokkades krijgen ruimte waardoor energie vrij kan stromen. 

 

Groepsgrootte en begeleiding

Vier 2-persoonskamers en 2 gedeelde badkamers bieden ruimte aan 8 personen. De reis wordt begeleid door Ella van der Aa (erkend Hatha Yoga docent en massagetherapeut) en Sylvie Rademakers (Massagetherapeut).

Wat mag je verwachten?

De dag begint met yoga, daarna ontbijten we gezamenlijk. Voor en na de lunch is er tijd voor ontspanning in de tuin, aan het zwembad of een massage. Voor ieder is een uur massage inbegrepen. Indien gewenst is er gelegenheid tot meer massages; klassiek, haptisch, deep tissue, voetreflex, triggerpoint, bindweefsel, lomi lomi, yoga- of chakramassage.

Aan het eind van de dag is er een sessie waarin je diepere lagen van jezelf opent en volledig ontspant in dat wat je werkelijk bent en wat jou uniek maakt. We sluiten de dag met een heerlijk Italiaans diner (vegetarisch) op het terras of in de gezellige keuken van het landhuis.

Vrijblijvend kun je kiezen voor dagexcursies zoals een bezoek aan historisch stadje Orvieto, een natuurwandeling of een boottochtje over het meer van Bolsena.

Wat zijn de kosten?

Wat zijn de kosten?

De prijs voor deze week is € 975,- per persoon. Inclusief:

  • 6 overnachtingen in het landhuis met gebruik van alle faciliteiten.
  • Alle vegetarische maaltijden
  • Alle yoga sessies en bio-energetische oefeningen
  • 1  Holistische massage incl intake op jou persoonlijk afgestemd

Exclusief;

  • Retourvlucht Eindhoven  - Rome Ciampino (naar schatting € 100  p.p.)
  • Retourtransfer Rome Ciampino – La Montagnola (€ 90 p.p.)
  • Reis- en annuleringsverzekering (verplicht)
  • Extra massages € 75 p.p. per uur
  • Excursies facultatief

Meld je aan…

Wil je mee op yogareis meld je dan aan via info@zennatuurlijk.nl. Je aanmelding is definitief door overboeking van € 975,- naar NL35RABO0178996920 o.v.v. yogareis Italië. De vluchtprijs en transfer worden aan je doorberekend zodra de vlucht is geboekt. De reis- en annuleringsverzekering dien je zelf af te sluiten. Meld je i.v.m. gunstige vluchttarieven s.v.p. aan vóór ...

Contact opnemen

Telefoon: 06-47 960 200
E-mail: info@zennatuurlijk.nl

Reviews

" Wat een fantastische week, veel geleerd, heerlijke yoga en heerlijke massages. Dit alles in een prachtige omgeving en met

een prachtige groep. Ik heb veel overwonnen, mede dankzij het groepsgevoel. Goede gesprekken gevoerd, veel gelachen.

Fantastische gastvrouw Sabine met haar geweldige kookkunst en warme uitstraling, zo gastvrij. Kortom, een week om nooit meer te vergeten". 

 

"Goede brochure, aantrekkelijke prijs, goede voorbereiding in informatie, goede service met het boeken van de vlucht en inchecken. 

Fijn programma, leuke afwisseling, heerlijke yogalessen en fijn dat extra aanbod in massages. Alles mag er zijn en dat maakte dat de sfeer fijn was. 

Jullie zijn een goede en sterke combi samen! " 

 

"Ik heb geweldig genoten van deze week. Ik ben niet zo'n groepsmens, maar dit ging goed omdat ik voldoende ruimte voor mezelf had.

Fijn dat ik een eigen kamer had. Ik kwam voor de ontspanning en dat is goed gelukt. Ik ben benieuwd hoe lang ik dit vast kan houden. Het was een superfijne week, goed evenwicht tussen inspanning en ontspanning. Jullie hebben het samen goed geregeld en gezorgd voor een open en tevens geborgen sfeer. Een week om niet snel te vergeten!"