Zen Natuurlijk

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Jill
"Voor mij is yoga innerlijke rust, het geeft mij 1 x per week wat tijd en ruimte voor mezelf. Onder de begeleiding van Ella kan ik de rest even helemaal los laten."

Vera
"Sinds drie jaar volg ik de yogalessen bij Ella. Wekelijks een heerlijke ervaring! Na de les heb ik weer energie voor tien en mijn lichaam voelt een stuk minder stijf. Fijne rustige oefeningen die goed te doen zijn en Ella is een fijne lerares. Een echte aanrader!" 

Alexandra
"Heerlijk een ontspannend uurtje voor mezelf!" 

Britt
"De lessen zijn erg divers, elke week kijk ik er naar uit! Iedereen kan op zijn/haar niveau de hatha yoga uitvoeren. Een fijne club mensen, in een rustgevende ruimte." 

Mascha 
"Yoga betekent voor mij aandacht voor mezelf. De lessen bij Ella vind ik fantastisch. De ruimte is ontzettend uitnodigend, sfeervol en warm. De lessen hebben een goede opbouw en bestaan uit rustige oefeningen, die uitnodigen tot zelfacceptatie en zelfontwikkeling. Ella is zachtaardig en deskundig en ze brengt humor in de lessen, wat voor extra plezier en een uitstekende begeleiding zorgt. Inmiddels kom ik alweer wat jaartjes bij Ella en ik merk dat yoga steeds meer geïntegreerd raakt in mijn leven, ook buiten de lessen. Yoga brengt me balans, rust en vertrouwen, flexibiliteit en beweging. Ik zou yoga bij Ella niet meer willen missen in mijn leven!” 

Ans
"De yogalessen zijn zeer relaxed, de uitleg is zeer duidelijk. Yoga is zeer belangrijk in dit jachtig leven, een goede bewustwording om op tijd te verstillen."