Zen Natuurlijk

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Inge 
"Door de massage worden je gedachten helemaal één met je lichaam. Hoe ontspannen ben ik eigenlijk? Waar zitten mijn pijnlijke punten? Meestal ben ik me dat pas echt helemaal bewust als ik op de tafel lig. Doordat Ella hier zorgvuldig aandacht aan besteedt, voel ik pas wat er allemaal speelt in mijn lijf.  Iedere keer ga ik helemaal relaxed naar huis."

Dorine
Mij brengt de massage  nieuwe energie, en kom ik weer meer bij mezelf. Ben  dan mezelf! Gemiddeld een keer in de maand  vind ik het  heerlijk om weer bij te tanken. Een soort APK keuring. Ook de triggerpointmassage heeft een heel goed effect op mij. Ik kom al ongeveer 4 jaar bij haar en heb sindsdien geen last meer van pijn of branderige schouders!

Mieke
"Ik kom al vele jaren bij Ella voor massage en ik verheug me iedere keer weer op onze afspraak.  De omgeving en sfeer waarin de massages plaatsvinden ervaar ik als erg prettig. Dankzij Ella's professionele en vriendelijke benadering zijn de massages een weldaad voor mijn lichaam en geest."

Hans
Ik kwam in een voor mij moeilijke tijd bij Ella en door haar massages en begeleiding ben ik een stuk dichter bij mijn gevoel gekomen en daardoor  dichter bij mezelf. Vooral de laatste behandeling heeft mij veel inzicht gegeven in wie ik ben. Mij laten voelen hoe zwaar ik de last, die ik op me had genomen, voelde in mijn lichaam. Ook heb ik ervaren dat iemand anders niet alles voor mij kan oplossen en daarom ben ik bij Ella yogalessen gaan volgen. Ik ga daar iedere week met heel veel plezier naar toe en ook dat heeft mij geholpen om beter in mijn lichaam te passen. Tot slot ben ik, doordat ik Ella heb leren kennen, zelf ook begonnen aan de opleiding tot massage-therapeut bij Holos, Ik ben Ella voor al deze dingen heel dankbaar.